Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Βινυλίου δάπεδο LVT κατασκευαστής

Specilize στη βινυλίου κατασκευή δαπέδων.

Ειδήσεις

May 8, 2019

Πώς να επιλέξει δάπεδο ποιοτικών το βινυλίου σανίδων;

Το βινύλιο πολυτέλειας αποτελείται από τα στρώματα mutiple, που περιλαμβάνουν έναν υψηλής ευκρίνειας, τυπώνουν αυτού υποστηρίζονται με το PVC (αδιάβροχο υλικό), και σφραγίζονται κάτω από ένα προστατευτικό σαφές στρώμα.

 

Το υλικό PVC είναι τι κάνει το βινυλίου δάπεδο ένα 100% αδιάβροχο. Η δομή και η σύσταση του βινυλίου δαπέδου το κάνουν το καλύτερο ολίσθηση-ανθεκτικό δάπεδο.

 

Η αντίσταση και η διάρκεια γρατσουνιών καθορίζονται από το πάχος του τοπ σαφούς παλτού, επίσης καλούμενο το στρώμα ένδυσης.

 

το στρώμα ένδυσης 0.07mm ή o.1mm δείχνει μια κατοικημένη ποιότητα.

0.5mm, 0.3mm, στρώμα ένδυσης 0.2mm είναι εμπορική ποιότητα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο επιλογών βασισμένων στις προσωπικές ανάγκες σας και πόση κυκλοφορία προσδοκάτε στα νέα βινυλίου πατώματά σας.

 

Το κοινό πάχος του βινυλίου δαπέδου κυμαίνεται μεταξύ 2.0mm και 5.0mm. Το πάχος δεν καθορίζει τη διάρκεια των σανίδων, αντίθετα από μερικές θεωρήστε, αλλά είναι ένας σοβαρός παράγοντας που εξετάζει κατά την επιλογή του πατώματός σας. Το πάχος στο βινύλιο πολυτέλειας καθορίζει γενικά πόσο σταθερό και άνετο το πάτωμα αισθάνεται μετά από την εγκατάσταση.

Στοιχεία επικοινωνίας